Coaching – för din utveckling

Våga DrömmaLever du som du vill? Vet du vart du är på väg? Har du definierade mål i livet eller snurrar det bara på utan att du tagit dig närmare din dröm? Har du fastnat och tror att det är för svårt eller kanske omöjligt att göra det du verkligen vill?

När man hör ordet coaching så förknippar många det med idrott och  t ex lagledaren som är coachen för laget. Men för att utveckla begreppet så betyder coaching att vägleda någon genom att utmana och ställa frågor som gör att den som coachas upptäcker svaren inom sig själv och  ansvarar för att själv designa vägen mot sitt mål.

Oavsett vad din dröm är eller vilket mål du har eller kanske det är så att du faktiskt inte vet vad du vill men känner att något saknas så är coaching ett verktyg att hitta din väg framåt.

Du som vill utvecklas ta chansen och testa på coaching. Jag vänder mig till dig som vill utvecklas i din karriär, hälsa och livsstil eller utvecklas i din idrott. Jag är utbildad genom ICF (International Coach Federation) och har genomgått ett flertal kurser inom coaching och har erfarenhet av att coacha såväl individuellt som team. Jag har även mångårig erfarenhet av att arbeta som ledare och chef.

Coaching är för dig som vill utvecklas, att ha någon som utmanar dig och och peppar dig mot ditt mål och dröm. Coachen stöttar dig i din process genom att ställa frågor och lyssna då dina svar finns inom dig. Vill du utveckla dig själv, dina nära relationer eller kanske ge dig styrka att lita till dig själv och din förmåga?

Coachen inspirerar, utmanar och hjälper dig att tydliggöra ditt mål så att du enklare kan skapa din egen plan framåt och ger dig kraften att ta dig vidare.

Som coach har vi tystnadsplikt, dvs samtalet är helt emellan coachen och dig som klient. När vi coachar dig har vi tystnadsplikt och berättar varken att du har bokat coachingsamtal eller vad vi pratar om. Du ska känna dig trygg och våga prata om det som du kanske inte kan prata om med någon annan. Coaching ska dock inte förväxlas med terapeutsamtal och coachen är inte rådgivare utan i coaching stöttar coachen i processen genom att utmana dig med frågor som leder dig framåt i din egen process mot ditt mål.

Är du nyfiken och vill prova på coaching och vad det kan ge dig?
Boka ett introduktionssamtal över Skype genom att fylla i dina uppgifter här nedan.

Investera i dig själv. Lev det liv du vill leva.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *