Må Bra med Optimal Näring

Saknar du energi, är trött och sover dåligt eller har problem med magen och är ofta sjuk?

Då kan jag verkligen rekommendera cellenergi produkterna som jag använder. Innan jag började dricka dessa näringsdrycker så var jag ofta trött, kände av stress och hade huvudvärk flera gånger per vecka. Dessutom hade jag problem med min mage och var överviktig.

Jag har nu använt Cellenergiprodukterna i ca 5 år och fått så mycket positiva effekter.

Efter bara någon vecka så började jag känna att jag fick mer energi och jag sov mycket bättre, jag kände mig utvilad när jag vaknade på morgonen.

Min mage började fungera mer som den ska och jag började gå på toaletten mer regelbundet. Efter någon månad så kom jag på att det var väldigt länge sedan som jag hade huvudvärk, den var borta! Dessutom så kände jag att sötsuget var försvunnet, jag var inte längre sugen på godis och choklad och har inget behov av att stoppa något i munnen i brist på annat eller vid rastlöshet. Att värken i nacke och axlar också försvunnit var en extra bonus.

Idag känner jag mig i balans och känner sällan av stress. Förutom att jag har en hög energinivå och mår bra så har jag också gått ned i vikt med hjälp av viktminsknings konceptet och mått bra hela tiden.

De cellenergiprodukter produkter som jag själv använder regelbundet är:

Under min viktminskning använde jag också:

Alla vill vi vara friska och vara fulla med energi för att kunna och orka göra allt det vi vill. Vi vill se fräscha ut och må bra utan en massa krämpor och vi vill även ha energi när vi börjar komma upp lite i ålder.

Tyvärr så innehåller inte vår kost den mängden näringsämnen som vi behöver. Frukt och grönt innehåller inte längre lika mycket vitaminer och mineraler som den gjorde för bara 15-20 år sedan. Detta innebär att vi inte får i oss tillräckligt genom maten vi äter utan vi behöver näringstillskott för att hjälpa till.

För mig var det viktigt att välja ett näringstillskott som är naturligt och med hög kvalitet och som är testat med vetenskapliga bevis.

Med det näringstillskott som jag dricker är man noga med att ha fokus på effekt, kvalitet och säkerhet. Produkterna är baserade på ekologiskt odlad frukt och grönsaker och andra naturliga råvaror. Produkterna är vattenlösliga vilket gör att kroppen effektivt tar upp det den behöver. Företaget har också patent på flertal av sina produkter och dessutom finns vetenskapliga bevis på effekten av produkterna. Det är också viktigt att veta att de är rena inte bara som elitidrottare utan också för oss vanliga så att vi inte får i oss otillåtna medel.

Vet du att många av våra hälsoproblem kommer ifrån tarmen och att ca 70% av immunförsvaret sitter i tarmen och en följd av hur väl tarmen tar upp näring. Bl a kan många allergier till stor del bero på en sämre fungerande tarm.

Vi behöver ge våra celler rätt förutsättningar för att de ska kunna producera maximalt med energi och att vi ska vara välmående och hålla en normal viktbalans. Är våra celler fyllda med energi så är vi också fyllda av energi och orkar mer.

Vi behöver ha:

  • Optimal försörjning av närings- och vitalämnen
  • Tillräckligt med syremängd
  • Effektiv reglering av syra- basbalansen och utrensning av slaggprodukter
  • Maximalt skydd mot aggressiva fria radikaler

Med cellenergiprodukterna så förbättrar vi kroppens förutsättningar för t ex mer energi, bättre immunförsvar och bättre sömn.

Även min övriga familj dricker Cellenergiprodukterna och har fått väldigt positiva effekter. Min dotter har haft problem med ansträngningsastma och kramper som hon idag är fri ifrån. Min man sov väldigt dåligt och alldeles för få timmar, men har idag en god nattsömn och vaknar utvilad. Det finns flera exempel på vad rätt näring kan göra för din kropp om man ger den rätt förutsättningar så att näring kan nå ut till dina celler.

Vill du veta mer om produkterna så skicka ett mail till mig på energirikhalsa@gmail.com med ditt namn och telefonnummer så ringer jag upp och berättar mer. Jag hjälper dig även att hitta rätt kombination för just ditt behov.

Du hittar också mer information om företaget bakom produkterna och kan beställa enstaka produkter som du vill testa via webbshopen. Vill du prova hela basförsörjningen så gör du det bäst genom att teckna ett abonnemang vilket ger dig 20% rabatt på alla produkter i sortimentet.

Du förtjänar att må så bra du kan genom att ge din kropp vad den behöver för att komma i balans. Det finns så mycket man kan göra för sin egen del för att man ska må bra och komma tillrätta med den obalans i kroppen som många idag lider av.

Hälsningar
Jeanette

Kontakta mig via: energirikhalsa@gmail.com 

4 Replies to “Må Bra med Optimal Näring”

    1. Tack Irene! och självklart är det ok att du länkar till Energirikhälsa. Kämpa på med ditt husköp och var rädd om din hälsa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *