Tänk att man kan få så mycket energi

För drygt ett år sedan så var jag ofta väldigt trött, hade huvudvärk flera dagar i veckan och problem med min mage. Jag blev inbjuden till en hälsoinformation kring hur man kan få mer energi, bättre immunförsvar och sova bättre. Lät spännande tyckte jag som är ganska nyfiken av mig. Var på presentationen och träffade en massa pigga och entusiastiska människor som drack ett näringstillskott som når ut på cellnivå. Kände att detta måste jag bara prova för att se om det hjälper på mig. Har under flera år provat en hel del produkter som finns på marknaden men utan någon större skillnad i mitt välbefinnande så lite skeptisk var jag trots allt.

Sagt och gjort prova skulle jag. Jag fick hem mina produkter och började dricka dem, en vitamin kur på morgonen och en mineraldryck på kvällen. Fick veta att man tar upp mineralerna mycket bättre när man sover. Döm om min förvåning när jag bara efter några dagar började känna mycket mer energi och var pigg när jag vaknade på morgonen! Detta vet jag inte när det hänt senast.

Magen började successivt fungera och jag hade inte ont längre (eftersom jag nu helt plötsligt kunde gå på toa varje dag:-) Upptäckte också att jag inte var sugen på sött längre… hur kunde detta gå till? choklad och smågodis som jag älskade. Har provat med zinktillskott tidigare för det skulle hjälpa men inte på mig. Men nu var sötsuget borta! en bieffekt som inte var så dum var att jag också började minska i vikt. Vad underbart!

Efter någon månad så kom jag på att jag inte hade haft huvudvärk på flera dagar! och det höll i sig. Numera så händer det bara någon enstaka gång men då tar jag bara lite extra av B-vitamindrycken för att öka syresättningen så försvinner det. Så jag är hur tacksam som helst att M bjöd in mig den där kvällen.

Gick ner mer i vikt men hur skriver jag om en annan dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *